مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی در فر از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.
 مواد لازم:
  •     پیاز ۱ عدد
  •     فلفل دلمه ای  ۱ عدد
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     زعفران دم کرده    ۳ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     مرغ ۴ تکه
طرز تهیه:
۱- پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.
۲- روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.
۳-تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.
۴-مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
۵- با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.
نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

۱- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.

۲- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.
۳- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
۴- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.
منبع:وب سایت آشپزباشی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *